Hulp gedupeerden kinderopvangtoeslag-affaire in Zwijndrecht

Bent u een inwoner van Zwijndrecht en bent u gedupeerd geraakt door de manier waarop de kinderopvangtoeslag is uitgevoerd door de Belastingdienst, dan kan dat gevolgen hebben voor uw financiële situatie. De Sociale Dienst Drechtsteden en het VIVERA Sociaal Wijkteam ondersteunen u hier graag bij.

 

Het gaat om de volgende situaties

U bent gedupeerd door vooringenomen handelen van de Belastingdienst en door onderzoek naar georganiseerde fraude (CAF-zaken)

U bent gedupeerd doordat de wet te streng was.

U krijgt de kwalificatie opzet/grove schuld, waardoor u in het verleden geen persoonlijke betalingsregeling kon krijgen.

 

Wat kunnen de Sociale Dienst Drechtsteden en het VIVERA Sociaal Wijkteam voor u betekenen?

Herkent u zichzelf in een of meer van de 3 bovengenoemde situaties, neem dan contact met ons op. Dan helpen we u met bijvoorbeeld uw inkomen, schulden, woning of andere zaken. Samen komen we verder.

 

Webinars Belastingdienst voor gedupeerden toeslagenaffaire

Voor ouders die gedupeerd zijn door de toeslagenaffaire heeft de Belastingdienst informatie beschikbaar.  Ook Webinars die in het verleden zijn gegeven over dit onderwerp kunt u hier terugkijken.

 

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen

Telefonisch via 078 770 8910

Via e-mail: toeslagenaffaire@drechtsteden.nl

Geeft u alstublieft duidelijk aan dat het gaat om de kinderopvangtoeslag-affaire.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de belastingdienst.

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties