Dromenbrievenbus reist door Zwijndrecht

brievenbus

Afgelopen november is ‘Als ik later groot ben’ in Zwijndrecht gestart om toekomstdromen van kinderen te verzamelen in een speciale brievenbus. De afgelopen weken was de brievenbus aanwezig op Kindcentrum de Kim, Kindcentrum Juliana, de Voedselbank en de Kledingbank. Er zijn al mooie dromen binnengekomen! Van een gametester tot strandjutter en van een CliniClown tot zingen bij Kinderen voor Kinderen.

‘Als ik later groot ben..’ in Zwijndrecht wil kinderen helpen om een stapje dichter bij hun droom te komen en hun talent verder te ontwikkelen. Uit elke droom volgt een gesprek om samen te bedenken wat de eerste stap naar de droom zou kunnen zijn!

Toekomstdroom online inleveren kan altijd!

Online kunnen kinderen altijd een toekomstdroom inleveren bij de digitale dromenbrievenbus! Ga daarvoor naar www.alsiklatergrootbeninzwijndrecht.nl. Benieuwd naar leuke updates en nieuws over de dromen? Volg ‘Als ik later groot ben’ op Facebook of Instagram. Binnenkort wordt daar ook een leuke winactie bekendgemaakt!

Bij u in de buurt

Roos en Tom: Sociale vaardigheidstraining
18 november 2021

Faalangst
18 november 2021

Triple P Oudercursus
10 november 2021

Landelijke regelingen

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.

Regelingen

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties